Bliv elev

Har vi fanget din interesse? Udfyld ansøgningsskema, send ordblindetest og/eller udtalelse fra PPR og udtalelse fra klasselærer til os her.

Har du lyst til at blive elev på Hobro Efterskole?

Her kan du se, hvordan du skal søge ind på skolen:

• Udfyld ansøgningsskema herunder eller ring til skolen på telefon 98 55 52 55.
  • Udfyld ansøgningsskema, send ordblindetest og/eller udtalelse fra PPR og klasselærer til os på Hobro Efterskole. Ring og aftal en tid til en optagelsessamtale. Senest 1 måned efter samtalen får du besked, om du er optaget på skolen.Når du har fået besked på, at du er optaget på skolen, skal du betale indmeldelsesgebyret. Når du ringer til skolen, vil du komme til at tale med en af vores sekretærer Charlotte  eller Maria.
  • Vi glæder os til at høre fra dig!
Oplæsningsværktøj Adgangforalle.dk fjernbetjeningen er et gratis program, der gør det muligt at få en markér- og kopierbar tekst læst højt. Når du indlæser programmet på din computer, accepterer du betingelserne i licensaftalen. Se mere