For elever

Tag et smugkig på hvordan eleverne bor på Hobro Efterskole, hvad de laver i fritiden og meget mere.

Sådan bor du

På Hobro Efterskole bor du i et af vores seks elevhuse. I husene bor der både drenge og piger, og du kan komme til at bo på værelse med en kammerat af dit eget køn. I hvert hus har vi et fælles opholdsrum, hvor I kan sidde og hygge jer.

Fritiden

Efter undervisningen kan du vælge, at deltage i forskellige aktiviteter, være sammen med dine venner eller lave lektier. Du har også mulighed for at dyrke idræt i de lokale foreninger. Om onsdagen har du mulighed for at tage til Hobro, hvor du kan tage på biblioteket, handle eller bare hygge dig med dine venner.

Efter aftensmaden er der mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter. Disse aktiviteter kan være at et værksted har åbent, hænge ud i klubben hvor vi har en kiosk- billiard- bordtennis eller spille spil. Der er også mulighed for at dyrke idræt, på vores multibane, beachvolleybane eller på fodboldgræsplænen. Du kan også selv være med til at sætte aktiviteter igang.

Aftenen slutter med aftensamling, hvor alle mødes og hygger sig med lidt underholdning.

Kl. 22 skal du være i dit eget hus og kl. 22.30 skal der være ro på skolen, så du er klar til endnu en ny og spændende dag på Hobro Efterskole.

Film & Foto Link to Film & Foto
Køkken & Bageri Link to Køkken & Bageri
Krop & Stil Link to Krop & Stil
Landbrug & Gartneri Link to Landbrug & Gartneri
Mekaniker Link to Mekaniker
Pædagogik Link to Pædagogik
Tømrer Link to Tømrer