Køkkenet

Her under kan man se hvad Hobro Efterskole har fået tildelt.

Køkkenet og maden på Hobro Efterskole.

Typiske måltider på skolen:

Morgenmad kl 8.00:

Morgenmaden kan blandt andet bestå af:

Mælk, vand, kaffe og the.

Franskbrød, boller, knækbrød, rugbrød – Alt friskbagt

Diverse pålæg, bla. ost, marmelade, hamburgerryg, skinke-ost, reje-ost, pikantost, hytteost, brie.

Havregrød, øllebrød(om vinteren) havregryn, cornflakes.

Skyr med frisk frugt

Frisk skåret frugt og hel frugt

Frokost kl 12.00:

Der er varm mad til frokost.

Til frokost er der et stort udvalg af diverse salater, alm. salat, broccoli salat, disse følger årstiderne.

Frokost kan bla. være, lasange, boller i karry, koteletter i fad, pitabrød, spaghetti, kylling, burritos.

Aftensmad kl 17.30

Rugbrød med diverse pålæg, samt evt. noget lunt.

 

Aftenkaffe kl 21.00

Kaffe, The, kage/bolle

Onsdage

–Valgfrit om man vil spise aftensmad på skolen.
De andre dage er der mødepligt.

Om Onsdagen må eleverne selv vælge om de vil spise aftensmad på skolen, bestille pizza(egenbetaling) sammen med kammeraterne i husene eller i spisesalen, eller tage ind til Hobro og spise.

Weekend:

Elever der bliver i weekenden bliver tildelt diverse opgaver, eleverne laver maden sammen med lærene.

Mokost kl. 11.00

Eftermiddagsmad kl. 14.00

Aftensmad kl. 19.00

Aftenkaffe kl. 22.00

 

På Hobro Efterskole kan der tages højde for allergier, religioner madmæssigt.

Dette aftales med Forstander ved samtalen.

 

 

 

 

Fødevarestyrelsen har tildelt vores køkken en “Elite-Smiley”.

Klik her for at læse mere om Smiley-ordningen.

 

Vi er også med i EU´s og Fødevareministeriets mælkeordning.

 

Vi har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze
Det har vi fået fordi 30-60 procent af køkkenets indkøb af føde- og drikkevarer er økologiske.

Læs mere om der her: