Undervisning

På Hobro Efterskole er undervisning mange ting. Når man har valgt at gå på en efterskole som vores, har man samtidig valgt, at man gerne vil afprøve andre måder at modtage undervisning på.
Vi bruger IPAD i undervisningen.

Undervisning

Her på skolen bruger vi forskellige læringsstile. Det vil sige, at du finder ud af, hvordan du bedst lærer, når du skal lære noget nyt og svært. Måske har du brug for at arbejde med opgaverne i praksis, måske lærer du bedst i grupper. Vi hjælper dig med at opnå så gode resultater som muligt.

På Hobro Efterskole har vi meget værkstedsundervisning. Det er fordi, at vi ved, at hvis du kommer ud i et værksted, som du interesserer dig for, så er der en stor sandsynlighed for, at du har nemmere ved at tilegne dig det teoretiske stof, der hører til det værksted.

Her på skolen forventer vi, at du deltager aktivt i al undervisning. Når man deltager aktivt i undervisningen, får man mere indflydelse på, hvad der skal ske, bedre kammeratskab, og samtidig bliver man også dygtigere på de områder, som man har brug for.