Krop & Stil

Krop & Stil er for dig, der gerne vil arbejde indenfor serviceområdet. Værkstedet mål er at forberede dig til en uddannelse indenfor design, frisør, salgsassistent og generelt indenfor serviceområdet.
Vores elever kan noget,
vil noget og bliver til noget.

Værkstedet er for dig, der gerne vil arbejde med krop og stil

Vi arbejder med at opnå en afklaring omkring dit uddannelsesvalg samt på at styrke dit selvværd og udvikle kundskaber, færdigheder og arbejdsmetoder, som du kan anvende nu og videre i dit uddannelsesforløb og arbejdsliv.

Du vil komme til at arbejde både teoretisk og praktisk med flere af følgende områder: Design, tekstiler, fremstilling af beklædning, personlig stil og farve, frisør og kundevejledning.

Med udgangspunkt i elevens design, arbejdes der med materiale-kendskab, produktionsfremstilling, vejledning af snit og farve i forhold til den enkelte. Ligeledes indenfor frisørområdet arbejdes med klippedesign, frisuresætning, form og stil. Overordnet arbejdes der med rådgivning/vejledning af kunder.

Book rundvisning For at blive optaget på Hobro Efterskole, skal du besøge skolen, hvor du får en rundvisning og en optagelsessamtale. Book rundvisning
Bliv elev Har vi fanget din interesse? Send ansøgningsskema og udtalelse fra PPR og klasselærer til os her. Bliv elev

Værksteder

Værkstederne og undervisningen på dem er lavet, så det mest muligt minder om Teknisk Skole, dette er gjort for, at du lettere bliver i stand til at vælge hvilket fag, der er bedst for dig, og giver dig de bedste fremtidsmuligheder.

Film & Foto Link to Film & Foto
Køkken & Bageri Link to Køkken & Bageri
Krop & Stil Link to Krop & Stil
Landbrug & Gartneri Link to Landbrug & Gartneri
Mekaniker Link to Mekaniker
Pædagogik Link to Pædagogik
Tømrer Link to Tømrer