Tømrer

På tømrerlinien arbejder du med praktiske øvelser og teoretiske emner, som er relevante, hvis du går med tanker om på et senere tidspunkt at søge ind på en erhvervsuddannelse.

Værkstedet er for dig, der gerne vil arbejde med håndværksfagene

På tømrerlinien arbejder du med praktiske øvelser og teoretiske emner, som er relevante, hvis du går med tanker om på et senere tidspunkt at søge erhvervsuddannelse og beskæftigelse indenfor håndværksfagene som f.eks. Maskinsnedker, tømrer, bygningsmontør, gulvlægger o.lign.

På tømrerlinien vil du lære om forskellige træmaterialers egenskaber og arbejde i disse samt lære at bruge de til faget hørende håndværktøjer og maskiner.

Praktiske emner:
Semesterplanen indeholder bl.a. korrekt opmåling/opstregning, brug af håndværktøj og maskiner, slibning og vedligeholdelse, materialekendskab, fremstilling af diverse tømmersamlinger, afsluttende elevfagprøve m.v.

Teoretiske emner:
Semesterplanen indeholder bl.a. værktøjslære,  sikkerhed på værkstedet, fra skitse til tegning, tegningsforståelse, vinkler og grader, målestoksforhold, perspektivtegning, isometrisk tegning m.v.

Semesteret afsluttes med bunden praktisk fagprøve. Der udstedes deltagerbevis så vidt semesterplanen følges og fagprøven udføres.

Man laver et konkret produkt, og man får derfor lov til at bruge sine hænder i stedet for at sidde stille hele dagen. Tobias, Tømrer
Book rundvisning For at blive optaget på Hobro Efterskole, skal du besøge skolen, hvor du får en rundvisning og en optagelsessamtale. Book rundvisning
Bliv elev Har vi fanget din interesse? Send ansøgningsskema og udtalelse fra PPR og klasselærer til os her. Bliv elev

Værksteder

Værkstederne og undervisningen på dem er lavet, så det mest muligt minder om Teknisk Skole, dette er gjort for, at du lettere bliver i stand til at vælge hvilket fag, der er bedst for dig, og giver dig de bedste fremtidsmuligheder.

Film & Foto Link to Film & Foto
Køkken & Bageri Link to Køkken & Bageri
Krop & Stil Link to Krop & Stil
Landbrug & Gartneri Link to Landbrug & Gartneri
Mekaniker Link to Mekaniker
Pædagogik Link to Pædagogik
Tømrer Link to Tømrer