Metal

På metalværksted får du mulighed for at arbejde med nogle af de teknikker og arbejdsmetoder, som man benytter sig af som fx klejnsmed. Du kan tage §17 imens du går her.

Værkstedet er for dig, der gerne vil arbejde med metal

Du skal måle, skære, bukke, svejse og slibe og ud fra tegninger skal du bygge ting, som du selv eller andre har brug for og måske er bestilt på værkstedet.

For at forberede dig på en uddannelse, som fx smed på Teknisk Skole, skal du også stifte bekendtskab med en del af den teoretiske undervisning, som du vil møde der. Du kan tage §17 imens du går er på Hobro Efterskole. Vi arbejder bl.a. med:

  • Tegningslæsning
  • Materialeberegninger
  • Sikkerhed og førstehjælp
  • Fysik og kemi

Undervejs i forløbet tager vi på besøg på Teknisk Skole, hvor vi ser og hører om de muligheder, man har for uddannelser der. Du vil få den vejledning af os, der er nødvendig for, at du kan vælge en uddannelse indenfor metalområdet.

Alle elever på værkstedet gennemfører et §17-kursus, som betyder at de faktisk må arbejde på et metalværksted.

Det er fedt at arbejde med et produkt, hvor du er med i udviklingen fra start til slut. Jesper, Metal
Book rundvisning For at blive optaget på Hobro Efterskole, skal du besøge skolen, hvor du får en rundvisning og en optagelsessamtale. Book rundvisning
Bliv elev Har vi fanget din interesse? Send ansøgningsskema og udtalelse fra PPR og klasselærer til os her. Bliv elev

Værksteder

Værkstederne og undervisningen på dem er lavet, så det mest muligt minder om Teknisk Skole, dette er gjort for, at du lettere bliver i stand til at vælge hvilket fag, der er bedst for dig, og giver dig de bedste fremtidsmuligheder.

Film & Foto Link to Film & Foto
Køkken & Bageri Link to Køkken & Bageri
Krop & Stil Link to Krop & Stil
Landbrug & Gartneri Link to Landbrug & Gartneri
Mekaniker Link to Mekaniker
Pædagogik Link to Pædagogik
Tømrer Link to Tømrer