Landbrug & Gartneri

På Landbrug & Gartneri kommer du til at beskæftige dig med dyr, jord og planter. Skolen råder over et lille landbrug og et gartneri.

Værkstedet er for dig, der gerne vil arbejde i et landbrug eller gartneri

Vi vil i fællesskab løse opgaver og finde svar på:

  • Hvordan skal vi passe dyrene?
  • Hvordan får vi afgrøder på marken?
  • Hvordan kan vi lave nogle flotte blomster?
  • Hvordan skal vi bruge traktorer og maskiner?

En del af arbejdet vil komme til at følge årstiderne: om efteråret høster vi og behandler jorden, om vinteren bruger vi mere tid på vedligeholdelse af maskiner, og om foråret er der meget at gøre i de grønne områder omkring landbrug. Dyrene skal selvfølgelig passes hele tiden, også de dage vi ikke har undervisning i værkstedet.

Vi har forskellige opgaver, som ikke hører til en bestemt årstid, og ind imellem går vi lidt mere i dybden og tager teori om et bestemt emne, så vi kan forstå hvorfor vi gør tingene på den ene eller den anden måde. I vinterperioden tager vi på virksomhedsbesøg. Her får eleverne selv indflydelse på udflugtsmålene ud fra deres interesser.

Jeg elsker dyr og derfor synes jeg, at det er fedt at arbejde med dem i hverdagen. Man glemmer helt, at det kan være koldt, når man laver noget man godt kan lide. Louise, Landbrug & Gartneri
Book rundvisning For at blive optaget på Hobro Efterskole, skal du besøge skolen, hvor du får en rundvisning og en optagelsessamtale. Book rundvisning
Bliv elev Har vi fanget din interesse? Send ansøgningsskema og udtalelse fra PPR og klasselærer til os her. Bliv elev

Værksteder

Værkstederne og undervisningen på dem er lavet, så det mest muligt minder om Teknisk Skole, dette er gjort for, at du lettere bliver i stand til at vælge hvilket fag, der er bedst for dig, og giver dig de bedste fremtidsmuligheder.

Film & Foto Link to Film & Foto
Køkken & Bageri Link to Køkken & Bageri
Krop & Stil Link to Krop & Stil
Landbrug & Gartneri Link to Landbrug & Gartneri
Mekaniker Link to Mekaniker
Pædagogik Link to Pædagogik
Tømrer Link to Tømrer