Pædagogik

Pædagogik er for dig, der gerne vil arbejde indenfor social- og sundhedsfaget, som SOSU-hjælper, SOSU-assistent eller pædagogisk assistent.
Vores elever kan noget,
vil noget og bliver til noget.

Pædagogik er for dig, der gerne vil arbejde indenfor social- og sundhedsfaget

Værkstedets mål er at forberede dig til en uddannelse indenfor det socialt- og sundhedsfaglige område. Vi arbejder på at nå en afklaring omkring dit uddannelsesvalg ved at arbejde med forskellige områder indenfor pædagogik.
Vi tager også ud og besøger en daginstitution, hvor vi kan bruge det vi har læst i teorien. Vi besøger også uddannelsessteder inden for fagene.

Du vil komme til at arbejde både teoretisk og praktisk med områder som:

  • Pædagogik
  • Psykologi
  • Kommunikation
  • Sundhed
  • Digitale medier
  • Natur og udeliv
  • Idræt, leg og bevægelse

Med udgangspunkt i de ovenstående områder udarbejder eleverne en fagprøve. Dernæst forbereder og udfører eleverne i samarbejde et forløb for en relevant målgruppe.

Man kan kan få lov til at have sine egne holdninger og man er meget med i det hele. Og så er det super fedt, at vi også danser og fjoller. Emma, Pædagogik
Book rundvisning For at blive optaget på Hobro Efterskole, skal du besøge skolen, hvor du får en rundvisning og en optagelsessamtale. Book rundvisning
Bliv elev Har vi fanget din interesse? Send ansøgningsskema og udtalelse fra PPR og klasselærer til os her. Bliv elev

Værksteder

Værkstederne og undervisningen på dem er lavet, så det mest muligt minder om Teknisk Skole, dette er gjort for, at du lettere bliver i stand til at vælge hvilket fag, der er bedst for dig, og giver dig de bedste fremtidsmuligheder.

Film & Foto Link to Film & Foto
Køkken & Bageri Link to Køkken & Bageri
Krop & Stil Link to Krop & Stil
Landbrug & Gartneri Link to Landbrug & Gartneri
Mekaniker Link to Mekaniker
Pædagogik Link to Pædagogik
Tømrer Link to Tømrer